Про конкурс журналістських робіт «Розвиток ядерно-енергетичного комплексу – шлях до енергетичної незалежності України-2014»

Асоціація «Український ядерний форум» оголошує Конкурс журналістських робіт  «Розвиток ядерно-енергетичного комплексу – шлях до енергетичної незалежності України», в якому можуть взяти участь журналісти вітчизняних друкованих ЗМІ, електронних ЗМІ, телебачення та радіо, корпоративних видань підприємств галузі.

Мета конкурсу:

·         Активізувати процес всебічного та об’єктивного висвітлення в ЗМІ функціонування ядерно-енергетичного та атомно-промислового комплексів України як галузі, що забезпечує 50% виробництва електроенергії в країні та є основою електроенергетики держави;

·         Сприяти підвищенню обізнаності суспільства про стан розвитку ядерно-промислового комплексу України, забезпечити безпеку при використанні ядерної енергії;

·         Привернути увагу громадськості, влади і ЗМІ до проблем, які виникли на шляху розвитку ядерно-промислового комплексу та атомної промисловості в Україні.

Для журналістських матеріалів встановлюються такі номінації:

—          кращий матеріал (стаття, репортаж, інтерв’ю) в друкованих ЗМІ;

—          краща програма/сюжет на телебаченні та радіо;

—          кращий матеріал в електронних ЗМІ;

—          кращий матеріал в корпоративних ЗМІ підприємств ядерно-енергетичного комплексу України.

Автори, що перемогли в кожній з номінацій, отримають цінні подарунки.

Усі інші номінанти нагороджуються почесними грамотами Асоціації «УЯФ». Крім того, автори трьох кращих робіт у кожній з номінацій будуть запрошені до участі в прес-турі на одне з підприємств-членів Асоціації «УЯФ», яке організує Дирекція «УЯФ».

Офіційне підбиття підсумків Конкурсу та урочисте нагородження переможців проходитиме у день проведення річних зборів членів Асоціації «УЯФ» (листопад 2013р.). У церемонії нагородження можуть брати участь номіновані журналісти, представники ЗМІ, представники органів державної влади, академічних та ділових кіл, представники посольств іноземних держав в Україні.

Для участі в конкурсі можуть бути представлені матеріали, що були оприлюднені у ЗМІ, на телебаченні, радіо.

Конкурсні матеріали подаються:

·         опубліковані в друкованих ЗМІ — ксерокопія сторінки видання з публікацією матеріалу і його версія на електронному носії;

·         матеріал електронних ЗМІ — у роздрукованому вигляді і копія Інтернет-сторінки, що містить цю публікацію, на електронному носії.

·         телебачення та радіо: відео-, аудіо записи на електронному носії та  посилання на їх розміщення в Інтернеті.

Прийом заявок здійснюється до 26 вересня 2014 року. На Конкурс можуть бути представлені матеріали, що оприлюднені в друкованих ЗМІ, в електронних ЗМІ, ТБ та радіо, корпоративних ЗМІ з 1 січня 2014 року до 25 вересня 2014 року.

Додаткову інформацію можна отримати у директора з питань інформації та зв’язків з громадськістю Асоціації «УЯФ» Ольги Павлівни Кошарної за тел. 234 80 88, або електронною поштою kosharna@atomforum.org.ua.

Подробиці за посиланням — http://www.atomforum.org.ua/ouractivity4478