8 квітня 2015 року відбудеться засідання «Інвестиційного комітету», організатором якого виступає журнал Insurance TOP за підтримки Нацкомфінпослуг та Києво-Могилянської Бізнес-Школи (kmbs)

Про проведення 8 квітня 2015 року засідання «Інвестиційного комітету», організатором якого виступає журнал Insurance TOP за підтримки Нацкомфінпослуг та Києво-Могилянської Бізнес-Школи (kmbs)

Час проведення: 10.00-13.00.

Адреса засідання: вул. Волоська 8/5 (головний лекторій kmbs).

Формат «Інвестиційного комітету» передбачатиме доповіді і секції питань-відповідей.

Програма засідання

1. Стан, проблеми та перспективи удосконалення структури страхових резервів.

Олександр Залєтов (Член Нацкомфінпослуг)

Нацкомфінпослуг пропонує обговорити проект змін до структури розміщення резерів зі страхування життя та страхування іншого, ніж страхування життя з урахуванням ситуації, що склалась в економіці.

2. Макроситуація в Україні. Прогноз макропоказників. Прогноз курсу гривні. Аналіз банківської системи України. Перспективи та прогноз. На що звертати увагу при виборі банку для розміщення активів.

Олександр Вальчишен, Михайло Демків (Інвестиційний Капітал Україна)

Фінансова група ICU з часу свого заснування надає прискіпливу увагу макроекономічним процесам в Україні та її перспективам на короткострокову перспективу (горизонт макропрогнозування складає три роки). Група публікує макропрогнози у вигляді звітів, які є у відкритому доступі http://www.icu.ua/ru/research/macroeconomics.

3. Нові фінансові інструменти на фондовому ринку – акції з подвійним лістингом, ф’ючерси на валюту, золото.

Олег Ткаченко (Українська Біржа)

На початку 2015 року українські інвестори отримали доступ до нових інструментів: ф’ючерсних контрактів на курс долар–гривня, на курс євро–долар та на ціну золота. Крім того, на ринку акцій «Українська біржа» розпочався обіг цінних паперів провідних українських компаній, що спочатку пройшли IPO на закордонних майданчиках. Дані інструменти відкривають нові можливості для інвестування та страхуванні валютних ризиків для страхових компаній. Доповідач розповість про те, як використовувати ці інструменті у вашому бізнесі.

4. Аналіз інструментів з фіксованою дохідністю наявних на ринку, поточні дохідності та можливості, прогнози.

Костянтин Стеценко (Інвестиційний Капітал Україна)

До складу групи ICU входить торговець цінними паперами, що вже 6 років є найбільшим та найдинамічнішим в Україні торговцем державними та корпоративними облігаціями. В презентації буде розкрита суть основних інструментів на ринку інструментів з фіксованою дохідністю, механізм роботи та  їх переваги, перспективи ринку облігацій.

5. Перспективні стратегії управління страховими резервами.

Тарас Єлейко (КУА ОТП Капітал)

На існуючому високоволатильному інвестиційному ринку дуже важливою складовою діяльності страхових компаній є управління активами та резервами. При цьому в рамках інвестиційної стратегії, паралельно з максимізацією дохідності, потрібно чітко регулювати ризики портфелю, пов’язані як з можливістю ринкової зміни вартості та ліквідності активів, так і з неплатоспроможністю банків та емітентів. В рамках доповіді представлено варіанти оптимальних стратегій управління резервами на існуючому ринку, а також системи регулювання ризиків.

Запрошуємо до участі!

Реєстрація топ-менеджерів:

(044) 496-46-19

(067) 50-433-50