10 лютого 2016 року за підтримки Ліги страхових організацій України відбудеться Міжнародна конференція «Кібербанк. Мобільний, хмарний і online банк. Автоматизація бізнес-процесів у фінансово-кредитних установах»

Клуб «Банкиръ» (журнал «Банкиръ») запрошує Вас взяти участь у Міжнародній конференції «Кібербанк. Мобільний, хмарний і online банк. Автоматизація бізнес-процесів у фінансово- кредитних установах», присвяченій питанню переходу банків і фінансово-кредитних установ в цифровий рівень розвитку, з метою підвищення якості обслуговування і оптимізації їх діяльності .

Цифровий перехід, що охопив в даний час всі сектори економіки, є особливо актуальним для банківського і фінансового сектора. Саме тому, клуб «Банкиръ» (журнал «Банкиръ») організовує Міжнародну конференцію «Кібербанк. Мобільний, хмарний і online банк. Автоматизація бізнес-процесів у фінансово- кредитних установах».

Тема конференції буде присвячена основоположним питанням щодо забезпечення діяльності банку — інтеграції дистанційних каналів банківського обслуговування з використанням широкого спектру пристроїв , використанні комплексних систем управління взаємодією з клієнтами на основі технологій великих даних та поглибленої аналітики , використанню надійних засобів захисту цифрової інформації .

До участі запрошуються представники Національного Банку України, ТОП-менеджмент і керівники відповідних департаментів та підрозділів фінансово-кредитних установ, керівники і співробітники, юридичних, консалтингових, аудиторських компаній, всі, хто зацікавлений в обговоренні тенденцій розвитку, а також шляхів просування продуктів і послуг даної сфери.

Під час конференції кожен учасник зможе обмінятися досвідом з колегами та профільними спеціалістами провідних фінансово — кредитних компаній України та Європи, взяти участь в панельних дискусіях, розширити цільову аудиторію для своєї компанії за рахунок отримання попередніх замовлень, поспілкуватися з керівниками та спеціалістами юридичних компаній — потенційними замовниками або виконавцями.

Дата проведення:  10 лютого  2016 р.
Місце проведення: м.Київ, вул.Болсуновська (Струтинського)13-15, 2 поверх, БЦ «IQ»

Основні блоки конференції:
—  Автоматизація бізнес процесів в гібридному банку і в страховій компанії . Тенденції та перспективи.-  Як і чим привабити клієнтів ?

—  Ефективні рішення для управління кібербанком і страховою компанією.

—  Кібербезпека у фінансово- кредитних установах.
Програма заходу відрізняється успішним форматом проведення — клубним!

Для реєстрації на конференцію, та по всім питанням по конференції, звертайтеся до Оргкомітету:

Єлизавета Маковоз     +38 (067) 663-96-50
тел.: +38 (044) 233-63-49, +38 (067) 501-01-66, +38 (050) 523-56-46
e-mail: bankir1@banksinfo.kiev.ua

bank@banksinfo.kiev.ua