10 червня 2016 року у Києві відбудеться науково-практична конференція Української асоціації інвестиційного бізнесу “Управління активами інституційних інвесторів: нові перспективи”.

Серед пріоритетних питань, які будуть обговорювати учасники цьогорічного форуму, — підходи до адаптації законодавства України у сфері спільного інвестування та недержавного пенсійного забезпечення до вимог Директив ЄС, інструменти для портфельних інвестицій та розвиток їхньої інфраструктури, актуальні питання регулювання діяльності з управління активами, пруденційний нагляд та управління ризиками в КУА.

Участь у конференції візьмуть представники Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національної комісії, що здійснює регулювання ринків фінансових послуг, члени УАІБ, саморегулівні організації, біржі, інші професійні учасники фондового ринку, міжнародні фінансові організації.

Збір заявок на участь у конференції УАІБ триватиме до 03 червня 2016 року. Програма конференції та заявка розміщені на сайті УАІБ (www.uaib.com.ua) у розділі Анонси.