9-10 червня 2017 року за інформаційної підтримки ЛСОУ відбудеться науково-практична конференція УАІБ “Професійне управління активами”

9-10 червня 2017 року в Одесі відбудеться щорічна науково-практична конференція Української асоціації інвестиційного бізнесу “Професійне управління активами”.  Ліга страхових організацій України – Інформаційний  партнер конференції.

Серед питань, винесених для обговорення учасниками цьогорічної конференції,  будуть адаптація законодавства України у сфері управління активами інституційних інвесторів до вимог Директив ЄС, проблеми та перспективи накопичувального пенсійного забезпечення, актуальні питання регулювання діяльності з управління активами, а також  питання розвитку інфраструктури та інструментів для інвестицій.

Участь у конференції візьмуть представники Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національної комісії, що здійснює регулювання ринків фінансових послуг, компаній-членів УАІБ, саморегулівних організацій, бірж, інших професійних учасників фінансового ринку, зарубіжні експерти.

Конференція проходитиме за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору».

Програма конференції, умови участі та заявка розміщені на головній сторінці сайту УАІБ: www.uaib.com.ua  та на сторінці Асоціації у Facebook.

http://www.uaib.com.ua/aktual_kua/256059.html — посилання на програму та інші матеріали конференції українською.

http://www.uaib.com.ua/eng/news/announce.html — посилання на програму конференції англійською.

Збір заявок на участь у щорічній конференції УАІБ – до 22 травня 2017 року.