13–16 вересня 2017 року Центр бізнес-стратегій «Перспектива» за підтримки Ліги страхових організацій України запрошують на XVІІ Міжнародний фінансовий форум учасників страхового ринку

13-16 вересня 2017 року у м.Одеса відбудеться XVII Міжнародний фінансовий форум. Організатор заходу — Центр бізнес-стратегій «Перспектива» за підтримки Ліги страхових організацій України.

Вже 17-й рік поспіль у Форумі приймають участь представники органів законодавчої і виконавчої влади, громадських об`єднань, керівники і провідні фахівці компаній у фінансовій сфері з 14-18-ти країн. Серед них очільники страхових, перестрахових, брокерських, асистантських, аудиторських, експертних, юридичних, сюрвейєрських компаній, а також банків, КУА, інвестиційних та інших установ інфраструктури фінансового ринку.

У програмі  XVII-го Форуму: стан міжнародних фінансових ринків, актуальні питання законодавства і держрегулювання у сфері страхування, проблеми, тенденції, тренди і технологічні інновації в окремих видах страхування, формування і управління страховими резервами, діяльність основних категорій суб’єктів страхового ринку, інструменти стратегічного менеджменту та ін.

Формат Форуму передбачає можливість презентацій, обміну актуальною інформацією і досвідом, дискусії, коментарі, постановку проблемних питань і варіантів їх вирішення, залучення до спілкування фахівців з країн-учасниць, формування резолюції Форуму для подання до реагування в органи законодавчої і виконавчої влади.

Програма форуму