1 та 3 серпня 2017 р. в Харкові та Одесі Проект ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та партнери запрошують взяти участь у круглому столі, присвяченому обговоренню питань діяльності приватних виконавців

Проект Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Асоціація правників України спільно з Міністерством юстиції України запрошуються Вас взяти участь у круглому столі, присвяченому обговоренню питань реформування системи виконання судових рішень та діяльності приватних виконавців. В рамках заходу буде обговорено наступні два блоки:

  • Реформа системи виконання судових рішень: перспективи та недоліки
  • Приватні виконавці: діяльність та самоуправління.

Окрему увагу буде приділено питанням страхування відповідальності приватних виконавців. Серед учасників заходу: представники Міністерства юстиції України, судового корпусу,  Національної поліції України, Державної фіскальної служби України, приватні виконавці України, Сербії та Болгарії, а також адвокати і практикуючі правники. Місце проведення: м. Харків, проспект Незалежності, 13, приміщення Харківського апеляційного господарського суду. Ви можете зареєструватись за наступними телефонами: Секретаріат АПУ: +380 (44) 492-88-48, Проект ЄС: +380 (44) 277 94 27 або пишіть на e-mail: branches@uba.ua. Контактна особа – Дар’я Сидорчук.

Програма (Харків) на 01.08.2017

Програма (Одеса) на 03.08.2017