З 5 до 12 жовтня 2017 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування за підтримки Проекту ««Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії» (Група Світового банку) проходитиме підготовка аварійних комісарів в галузі рослинництва

Шановні колеги!

З 5 до 12 жовтня 2017 року на базі кафедри глобальної економіки економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримки Проекту ««Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії» (Група Світового банку) проходитиме підготовка аварійних комісарів в сільському господарстві (в галузі рослинництва)

Навчальна програма розроблена у відповідності із Кваліфікаційним мінімумом, встановленими Розпорядженням Держфінпослуг від 02.06.2011 N 327 та впроваджується відповідно до договору з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг від 24 травня 2012 р. №. 31.

Програма навчання передбачає як теоретичні (аудиторні) так і практичні (з виїздом на дослідні ділянки) заняття.

Після проходження навчання та за умови успішного складання іспиту, учасник отримує Кваліфікаційне свідоцтво, що передається до Нацкомфінпослуг для внесення його (її) імені до переліку осіб, які відповідають Кваліфікаційним вимогам та можуть займатися визначенням причин настання страхового випадку та розміру збитків.

Вимоги до кандидатів: — повна або базова вища освіта.

Отримати додаткову інформацію щодо навчання можна у к.е.н., доцента кафедри глобальної економіки  Наталії Герасименко (095 276–64-45).