Бізнес школа ДВНЗ «Університет банківської справи» запрошує на постійно діючі курси підвищення кваліфікації керівників і головних бухгалтерів фінансових організацій

Бізнес школа ДВНЗ «Університет банківської справи» запрошує на постійно діючі курси підвищення кваліфікації керівників і головних бухгалтерів фінансових організацій.

Університет має ліцензію Міністерства освіти і науки АЕ № 636077 від 10.03.2015 року та Договір з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг «Про співробітництво» № 1 від 01 лютого 2018 року.

Лекції, практичні заняття та прийом екзамену проводять провідні фахівці Нацкомфінпослуг, висококваліфіковані фахівці фінансових установ, науково-педагогічні працівники ДВНЗ «Університет банківської справи».

По закінченню навчання видається свідоцтво встановленого зразка. За результатами екзамену, що проходить у формі тестування та співбесіди, слухачі отримують «Свідоцтво про складання екзамену на відповідність знань професійним вимогам за програмами підвищення кваліфікації керівників та головних бухгалтерів страхових компаній».

Навчання та екзамен на відповідність знань професійним вимогам за Програмами підвищення кваліфікації керівників та головних бухгалтерів страхових компаній з 1-ї особи складає:
5 000,00 (п’ять тисяч грн. 00 коп.) (без ПДВ)

До вартості навчання включено лекції, практичні заняття, індивідуальні консультації під час занять, методичні матеріали, кава – брейк.

У разі відмови від участі в семінарі (з вини слухача) пізніше ніж за три робочих дні до початку роботи семінару перераховані кошти не повертаються.

Дата проведення навчання та здачі іспиту: 20 — 23 березня 2018 року
м. Київ, вул. Андріївська, 1 (ст. метро «Поштова площа»).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном:
Київ: (044) 462 53 05; 067 966-84-38 — Романенко Тамара Василівна
e-mail: pk_ubs@ukr.net