19 червня 2018 року ЛСОУ від імені організаторів запрошує на міжнародний форум «КІБЕРБЕЗПЕКА-ЗАХИСТИ СВІЙ БІЗНЕС»

Торгово-Промислова Палата України, Комітет з електронних комунікацій, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України

За підтримки

Кабінету міністрів України, Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України,  ГО «ХайТек Офіс», HAB 4.0

19 червня 2018 року о 10:30 проводять міжнародний форум «КІБЕРБЕЗПЕКА-ЗАХИСТИ СВІЙ БІЗНЕС»

В Україні тема кібербезпеки за останні три роки набула значних зрушень. Однак і сьогодні ще багато хто і в Уряді, і в бізнесі, і в суспільстві не відчуває достатньої обізнаності про кібер-загрози або не підготовлені до них.

Мета форуму

Надати можливості форуму для обговорення шляхів допомоги компаніям будь-якого масштабу в оцінці, розробці і зміцненні своїх програм кібербезпеки для захисту бізнесу,просвіти та обміну досвідом (технології, законодавство, рішення), виявлення кращих практик в сфері інформаційної безпеки, налагодження міжгалузевого діалогу «Суспільство — Бізнес — Держава», надання дійсного поштовху в Українському суспільстві  щодо підвищення уваги до кібернетичних загроз та шляхів їх подолання.

ПЛЕНАРНА СЕСІЯ

Україна на шляху створення Національної екосистеми кібербезпеки.

Кібер-екосистема як складне співтовариство взаємодіючих пристроїв, мереж, людей і організацій, процесів і технологій. Стратегія надання допомоги жертвам кібератак,  як  частини національної стратегії цифрової безпеки.Єдиний простір довіри до електронних послуг як основа цифрового майбутнього України.

І ПАНЕЛЬ

КІБЕР-ЕКОСИСТЕМА — ЯК ОСНОВА БЕЗПЕЧНОГО БІЗНЕСУ

Стратегія кібербезпеки України- шляхи реалізації. Закон України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України»,  Державно-приватна взаємодія у сфері кібербезпеки — наша відповідь на нові кіберзагрози. Єдиний простір довіри як основа  безпеки доступу до електронних послуг. Політико-правові аспекти регулювання в кіберпросторі.

ІІ Панель

СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЙ І ПРАКТИЧНІ ІНСТРУМЕНТИ БЕЗПЕЧНОГО БІЗНЕСУ

Нові технології — нові потенційні загрози, комплексний підхід до безпеки; міграція в хмару- загрози і можливості кібербезпеки¸ Інтернет речей і розвиток гіперпов’язаності, стратегічне планування кібербезпеки,    кібер-екосистема малого підприємства, формування кіберкультури  безпаперового офісу, незалежна оцінка та аналіз поточного рівня кібербезпеки, управління ризиками при збоях даних: відповідь і відновлення, план реагування на інциденти. цифрові докази, розроблення та впровадження національних стандартів и технічних регламентів надання допомоги жертвам кібератак

ІІІ ПАНЕЛЬ

ОСВІТА І ПРОСВІТА

Підвищення цифрової грамотності громадян та культури безпекового поводження в кіберпросторі, комплексних знань, навичок і здібностей, необхідних для підтримки цілей кібербезпеки, впровадження державних і громадських проектів підвищення рівня обізнаності суспільства щодо кіберзагроз та кіберзахисту; кадровий голод  в середовищі фахівців з ІБ, нові професії на стику ІТ та інших дисциплін,співробітники компанії як перша лінія захисту від кібер-атаки.

Під час роботи Форуму провідні світові і українські компанії презентують сучасні технологічні розробки для розбудови кіберекосистем для, різноманітних бізнесів, найкращі світові практики їх використання малим і середнім бізнесом.

Завантажити програму

Формат проведення заходу передбачає он-лайн трансляцію за участі дипломатичних місій та представництв торгових місій ТПП України за кордоном.

Контактна особа для реєстрації —  Людмила Папаянакіс

тел. +38 063 815 48 06; е-mail: l.papaianakis@export.kiev.ua

РЕЄСТРАЦІЯ ВІДКРИТА ДО 18 ЧЕРВНЯ  2018 РОКУ.