20-22 жовтня 2020 року відбудеться «Rethink your business» Challenges of Digital Transformation — безкоштовна онлайн-конференція з переходу до нової реальності від компанії BDO

Світ постійно змінюється і це завжди так захоплює! Найчастіше це доволі плавний процес, і ми можемо навіть не помітити перехід між різними епохами. Але не цього разу!

2020 й рік — це дійсно рік-виклик для всього світу, тому що перехід до «нової реальності» здійснюється в рекордно швидкий термін. Так, часом буває страшно від того, що немає впевненості в завтрашньому дні, і незрозуміло, що робити далі. Та чи будемо ми згадувати про колишню стабільність, або «вливатися в потік» і думати, як жити та розвиватися в новий час — залежить від нас самих.

Компанія BDO в Україні хоче підтримати своїх клієнтів і бізнес-партнерів та організовує онлайн-майданчик, де можна обговорити найактуальніші питання з ведення бізнесу в період «турбулентності».

ЩО? БДО онлайн-конференція «Rethink your business» Challenges of Digital Transformation

ДЕ? Онлайн

КОЛИ? 20-22 жовтня, 2020 з 10:00 до 13:00

Програма конференції включає 18 надихаючих виступів фахівців і партнерів компанії BDO, які допоможуть розібратися в поточних кризових ситуаціях бізнесу, а також розкажуть про ефективні моделі подолання кризових ситуацій за допомогою трьох етапів — Реагування (React), Відновлення (Resilience) і Впровадження (Realise), які об’єднуються в загальну глобальну стратегію BDO під назвою «Rethink».

Кожен з трьох днів конференції буде присвячений одному з етапів моделі Rethink:

20 жовтня — Reactday: поговоримо про те, як компанії реагують на кризу, і як мінімізувати його вплив на бізнес.

21 жовтня — Resilience —day: присвячений питанням забезпечення стійкості і підтримки бізнесу в кризовий час.

22 жовтня — Realiseday: поговоримо про позитивну адаптацію до нових бізнес-моделей і забезпечення успіху в «новій реальності».

На конференції очікується більше 250 власників, управлінців, керівників департаментів і фахівців з інновацій українських компаній, які шукають ефективні шляхи виходу з кризи.

На конференції «Rethink Your Business» ви:

  • зможете скористатися практичними порадами щодо реагування на кризу з мінімальними втратами для бізнесу;
  • отримаєте перелік антикризових дій, які необхідно вжити бізнесу аби «утриматися на плаву» під час кризи;
  • дізнаєтеся про способи підтримки бізнесу і його поступовій адаптації до нових умов;
  • зрозумієте, як успішно провести діджитал-трансформацію вашого бізнесу;
  • визначите ключові принципи ефективного управління бізнес-процесами в компанії;
  • отримаєте корисні рекомендації про те, як швидко задовольняти мінливі потреби клієнтів і ринку в цілому;
  • дізнаєтеся, як керувати бізнесом по-новому.

«В даний час нові технології на величезній швидкості трансформують цілі галузі, і власникам бізнесу необхідно дуже швидко реагувати на зміни та отримувати нові знання найширшого спектра. В даному випадку немає іншого виходу, крім роботи за межами можливого. Все, що раніше було складно і довго реалізовувати — в період коронакризи реалізовувалося за лічені години. Слід розуміти, що саме зараз ви — потрібна людина, що опинилася в потрібний час у потрібному місці. Відчуйте цей момент і дійте!» — каже CEO BDO в Україні Віра Савченко.

Ми намагатимемося зробити конференцію максимально корисною і цікавою, аби кожен забрав із собою нові ідеї, цінну інформацію, гарний настрій, а, якщо маєте охоту  ще й подарунок! 😊

Якщо ви вже готові стати учасником, натискайте РЕЄСТРАЦІЯ. Нагадуємо, що участь безкоштовна для всіх, хто встигне зареєструватися до 19 жовтня включно.

Якщо у вас є питання, звертайтесь за телефонами: +38 044 323-26-87 / +38 095 724-45-05 або пишіть на marketing@bdo.ua.