СК «БРОКБІЗНЕС» підтвердила своє місце в ТОП-15 кращих страхових компаній за показником «Страхові виплати»

За даними рейтингу журналу «Insurance Top» за перше півріччя 2010р., підсумки якого підведені українським науково-дослідним інститутом «Права та економічних досліджень», Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» підтвердила своє місце в  ТОП-15 кращих страхових компаній за показником «Страхові виплати».

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС», в черговий раз підтримуючи репутацію надійного і стабільного страховика, посіла 14-ту позицію у рейтингу «Страхові виплати» з результатом  38,2 млн.грн. Таким чином, у порівняні з аналогічним періодом торік компанія укріпила свої позиції в цьому рейтингу, піднявшись на чотири позиції. 

 «У Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» на поточних рахунках  сформований грошовий резерв у повному розмірі заявлених збитків, що дозволено правилами формування резервів страховиків. Тому, навіть якщо завтра компанії доведеться сплатити усі заявлені збитки – ми зможемо це зробити», – прокоментував результати рейтингу Голова Правління Страхової Компанії «БРОКБІЗНЕС» Вадим Загребной.

У своїй роботі «БРОКБІЗНЕС» незмінно дотримується політики соціально-відповідального бізнесу, сповідаючи принципи транспарентності і доступності інформації. Компанія завжди публічно оголошує показники своєї діяльності, які з кожним роком завойовують все більш високі позиції.

Нагадаємо, що за результатами 2009 року за основними показниками фінансової діяльності Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» увійшла в ТОП-15 кращих страховиків країни.