СК «БРОКБІЗНЕС» увійшла до ТОР-20 найнадійніших страховиків України за версією журналу «Фокус»

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС», підтримуючи репутацію надійного і стабільного страховика, зайняла 16-е місце у рейтингу «ТОР — 20 найнадійніших страхових компаній України» за версією журналу «Фокус». Для оцінки страхових компаній журнал «Фокус» розробив спеціальну методику, де основними є вісім параметрів, які оцінювалися певними балами:

— Наявність міжнародного рейтингу фінансової стабільності у страховика;
— Основний власник страхової компанії;
— Структура страхового портфеля за підсумками І півріччя 2010 р.;
— Зібрані страхові премії;
— Здійснені страхові виплати;
— Співвідношення виплат до страхових премій;
— Партнери у рамках облігаційного перестрахування;
— Присутність в Україні (регіональна мережа).

«Усі претенденти на місце у рейтингу пройшли ретельний комплексний аналіз за цілим рядом показників, які, на думку редакції, формують надійність страховика. Отримані результати будуть цікаві як клієнтам-фізособам, так і бізнес-сектору», — відмічають у статті автори рейтингу.

«Утримання високих позицій в різних рейтингах свідчить про потенційні можливості компанії своєчасно і в повному об’ємі виконати взяті на себе зобов’язання з виплат страхових відшкодувань або поверненні накопичених страхових сум», — прокоментував Голова Правління Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» Вадим Загребной.

Нагадаємо, що нещодавно страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» звернулася до ЛСОУ з пропозицією створити відкритий реєстр надійності страхових компаній, які характеризуються високим рівнем платоспроможності та фінансової стійкості. Цей реєстр сприятиме становленню принципів відкритого і чесного бізнесу, взаємної довіри, порядності та ділового партнерства у взаєминах між учасниками страхового ринку і споживачами страхових послуг.