«ГАРАНТ-АВТО» і «Сокар Україна» уклали стратегічну угоду

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО», протягом 20 років надає послуги ризикового страхування на українському ринку, уклала угоду про співпрацю з паливною Групою компаній «Сокар Україна» за програмами обов’язкового і добровільного страхування.

Умовами співпраці передбачено, всі АЗК «SOCAR» в Україні отримують страховий захист свого майна і відповідальності. Також страхуванню за програмами КАСКО та ОСЦПВ підлягає весь парк легкових і вантажних автомобілів компанії, бензовози, тягачі, застраховані небезпечні вантажі та об’єкти підвищеної небезпеки.

«З Групою компаній «Сокар Україна» ми підписали договори по декільком обов’язковим і добровільним програмам страхування в кінці 2012 року. Фактична співпраця з надання страхових послуг почалася з 2013 року, — прокоментувала Директор департаменту корпоративних продажів СК «ГАРАНТ-АВТО» Юлія Носова. — Надалі ми плануємо розширити нашу співпрацю ще в напрямі партнерських програм і спільних акцій».

Нагадаємо, що Група компаній «Сокар Україна» з 2009 року здійснює розвиток мережі АЗК під брендом «SOCAR». Станом на початок 2013 року Група компаній управляє активами 65 АЗК.