Компанія «ГАРАНТ-АВТО» розробила програму «БІЗНЕС ГАРАНТ»

Український страховик, який надає послуги ризикового страхування фізичним та юридичним особам, розробив новий страховий продукт, що дозволяє захистити фінансові інтереси клієнтів компанії, які на законних підставах експлуатують майно комерційного або промислового призначення. На страхування за новою програмою приймається майно та відповідальність перед третіми особами. Продукт, в першу чергу, актуальний для фізичних осіб, які ведуть підприємницьку діяльність, і юридичних осіб.

Згідно умов договору страхування під захист компанії «ГАРАНТ-АВТО», в залежності від вибору клієнта, приймаються будівлі, споруди або приміщення, як з обробкою, так і без неї, земельні ділянки, а також рухоме майно. Це може бути торгове та технологічне обладнання, побутова та офісна техніка. При страхуванні майна обов’язковими є вогневі ризики. Крім цього клієнт може застрахувати майно від дії води, від стихійних лих, протиправних дій третіх осіб і транспортних ризиків. Якщо ж клієнт страхує свою відповідальність, то відшкодуванню підлягає шкода, завдана життю, здоров’ю та / або майну третіх осіб в результаті дії вогню або води.

З додаткових умов договору страхування можна відзначити те, що страхова сума встановлюється виключно на підставі заявленої вартості майна та є агрегатною. Важливою перевагою програми є відсутність класичного коефіцієнта недострахування. Клієнту надано можливість вибору розміру франшизи в межах від 1 до 10%. Вартість поліса розраховується максимально просто і прозоро, також у клієнта є можливість оплачувати страхову премію як одноразово, так і частинами. Традиційно, договір діє 1 рік і дозволяє отримати дисконт за умови укладення на новий строк і при відсутності страхових випадків.