Одному клієнту по двох полісах КАСКО СК «ГАРАНТ-АВТО» відшкодувала близько 390 тис. грн.

Одна з найбільших страхових компаній українського ринку, здійснила крупну виплату клієнтові, вантажний автомобіль та причіп якого були застраховані за програмою КАСКО. Даний страховий випадок був зафіксований недалеко м. Макіївка, Донецької області. Причиною збитків стало ДТП, в результаті якого постраждав автомобіль DAF та причіп Benalu.

Недалеко від виїзду на міст, перед світлофором, другий учасник ДТП скоїв різке гальмування. З метою запобігання зіткнення і можливих жертв, клієнт СК «ГАРАНТ-АВТО», який був за кермом вантажного автомобіля DAF з причепом, вирішив скерувати вправо. В результаті маневру і з причини ковзання по глинистому покриттю автодороги, вантажівка з причепом перекинулися. ДТП призвело до численних технічних пошкоджень вантажівки і причепа.

Власник пошкодженої вантажівки, будучи добросовісним Страхувальником, після своєчасної подачі необхідного переліку документів у страхову компанію отримав відшкодування у розмірі 388 139 грн. відповідно до умов договору страхування КАСКО. Виплата за цим епізодом стала ще одним підтвердженням того, що поліс страхування КАСКО компанії «ГАРАНТ-АВТО» дає можливість розраховувати на справжній захист.