«МАРТИФЕР СОЛАР УА» застрахував будівельно-монтажні ризики в СК «ГАРАНТ-АВТО»

Компанія «Мартіфер Солар УА» уклала з СК «ГАРАНТ-АВТО» договір страхування будівельно-монтажних ризиків і відповідальності перед третіми особами.

Один з найбільших світових гравців ринку з виробництва фотоелектричних елементів, компанія «Мартіфер Солар УА», що спеціалізується на 360 ° рішеннях «під ключ» в проектах підряду і постачання, включаючи розробку, фінансове консультування, проектне управління, виробництво, будівництво, експлуатацію та обслуговування фотоелектричних елементів, уклала договір страхування з компанією «ГАРАНТ-АВТО». Згідно з угодою, український страховик надає захист майновим інтересам клієнта по відношенню до об’єктів будівництва та монтажу, а також надає страховий захист інтересам клієнта, які пов’язані з його відповідальністю перед третіми особами за шкоду, яка може бути завдана внаслідок проведення будівельно-монтажних робіт.

За умовами договору, морські вантажоперевезення клієнта, включаючи страховку затримки відправлення, застраховані на суму понад 35 млн. грн., будівельно-монтажні роботи на суму понад 62 млн. грн., а відповідальність перед третіми особами застрахована на суму понад 32 млн. грн. Страховий захист, що надається страховим партнером компанії, поширюється на об’єкти будівництва і монтажу в межах будівельного майданчика, і дозволяє убезпечити від непередбачених витрат, які можуть виникнути при настанні страхового випадку.

«Факт вибору в якості страхового партнера саме нашої компанії, тим більше, коли мова йде про одну з найбільших міжнародних компаній у цій сфері бізнесу, можна розцінювати, як свідчення довіри та впевненості в «ГАРАНТ-АВТО»», прокоментувала Юлія Носова, директор департаменту корпоративних продажів СК «ГАРАНТ-АВТО».