КСЖ «Універсальна» — переможець загальнодержавного рейтингу підприємств

Національний Бізнес-рейтинг оприлюднив офіційні підсумки щорічного загальнодержавного безкоштовного рейтингування підприємств України за результатами опрацьованих 2011-2012 рр.

На основі науковообгрунтованої статистичної методології зваженого ранжування підприємств, ПАТ «Компанія страхування життя «Універсальна» займає:

1 місце в Україні за сумою місць 5-ти номінацій фінансово-господарської діяльності

1 місце в Києві за сумою місць 5-ти номінацій фінансово-господарської діяльності

«Даний показник є одним з кращих за історію офіційного рейтингування в категорії», — вказано в офіційному повідомленні Оргкомітету Національного Бізнес-рейтингу.

НБР систематично визначає перелік підприємств-лідерів економіки України виключно за актуальними статистичними даними, враховуючи тільки реальні економічні показники, відображені у фінансовій звітності підприємств.

Національний Бізнес-рейтинг (НБР) створено у 2002 році за ініціативи Торгово-промислової палати України та редакції міжнародного каталогу «Торгова-промислова Україна» з метою надання достовірної інформації інвесторам, банкам, страховим компаніям та іншим зацікавленим сторонам щодо стану сучасної підприємницької діяльності в Україні.