Автолюбителі з іменами Олександр та Наталя очолюють список імен «небезпечних» водіїв СК «Провідна»

Згідно з результатами аналізу телефонних дзвінків-повідомлень про страхові події з автострахування, що надійшли до Контакт-центру ПРОВІДНОЇ за 2012р., найпоширеніше ім’я серед страхувальників-чоловіків, які звернулися до Компанії, — Олександр, а серед страхувальників-жінок — Наталя.
Страхувальники на ім’я Олександр становлять 10,5% від усіх Клієнтів ПРОВІДНОЇ, які звернулися в телефонному режимі до Компанії з повідомленням про настання страхової події з автострахування. Наступні місця в рейтингу імен страхувальників-чоловіків розподілилися так: Сергій (9%), Володимир (7%), Андрій (5,4%) та Юрій (4,7%).
Серед жіночих імен найпоширенішим у даному рейтингу є ім’я Наталя (9,3% від загальної кількості телефонних повідомлень). Далі імена вишикувалися таким чином: Олена (8,7%), Тетяна (7,3%), Ольга (6,3%) та Ірина (6,5%).
«За даними Міністерства Юстиції України за останні 30 років в Україні найпопулярнішим чоловічим ім’ям є Олександр, а жіночим — Анастасія. Цим, в основному, і пояснюється лідерство Олександрів у нашому чоловічому рейтингу «небезпечних» імен. З року в рік наш чоловічий рейтинг «небезпечних» імен залишається незмінним, варіюється лише процентне співвідношення імен.

У жіночому рейтингу ми кожен раз спостерігаємо незначні зміни: за перші місця періодично «конкурують» Наталії, Олени та Тетяни, а от водії з ім’ям Анастасія потрапляють у ДТП украй рідко», — зазначив директор Департаменту розвитку бізнесу СК «ПРОВІДНА» Володимир Сенченко.

Серед Клієнтів ПРОВІДНОЇ, які повідомили Контакт-центр про страхову подію з автострахування, 86,2% становлять чоловіки і 13,8% — жінки.