На посаду директора Департаменту по роботі з персоналом СК «ПРОВІДНА» призначено Тетяну Наровецьку

На посаду директора Департаменту по роботі з персоналом СК «ПРОВІДНА» призначено Тетяну Наровецьку.

Тетяна Олександрівна Наровецька працює у сфері страхування з 2004 року. До приходу в СК «ПРОВІДНА», Тетяна Олександрівна працювала в мережевих страхових компаніях, обіймаючи посади HR керівника та адміністративного директора.

«Основне завдання Департаменту по роботі з персоналом — підвищувати професійний рівень співробітників та їх ефективність. Особливу увагу ми будемо приділяти корпоративній культурі, мотивації персоналу, підвищенню рівня знань та професійної майстерності.

Наше завдання — забезпечити конкурентні переваги Компанії за допомогою старанного нарощування потенціалу, сприяння у зростанні компетентності працівників у професійній сфері, сприяючи підвищенню комфортності роботи співробітників у Компанії», — зазначила директор Департаменту по роботі з персоналом Тетяна Наровецька.

Наровецька Тетяна Олександрівна народилася в Донецьку. Має дві вищі освіти. Закінчила Національний технічний університет за спеціальністю «інженер-організатор виробництва» та Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова за спеціальністю «психолог».