Fidem Life перейменована на Aegon Life Ukraine

Починаючи з 25 квітня 2013 року компанія Fidem Life працює під новим іменем — Aegon Life Ukraine («Ейгон Лайф Україна»), чому передувало успішне придбання 100% акцій ПрАТ СК «Fidem Life» однією з провідних страхових компаній в світі Aegon.

Aegon Life Ukraine — одна з найбільш фінансово стабільних компаній на ринку страхування життя. Працюючи під новим ім’ям, компанія продовжить розвиватися відповідно до розробленої раніше стратегії, яку підтримує і новий акціонер. Команда співробітників на чолі з Головою Правління паном Хайсом Юкеном залишиться незмінною.

Хайс Юкен, Голова Правління Aegon Life Ukraine: «Для нашої компанії клієнт завжди був і залишається передусім. Такий самий підхід є ключовим у роботі всіх компаній, що входять до Групи Aegon. Aegon Life Ukraine буде оберігати фінансову стабільність майбутнього своїх клієнтів завдяки зрозумілим продуктам, високому рівню обслуговування та зваженій інвестиційній політиці. Ми вдячні клієнтам за довіру свого фінансового майбутнього нашій компанії та впевнені, що виправдаємо покладені на нас сподівання».

Прихід Aegon в Україну — не тільки великий поштовх для розвитку українського ринку страхування життя, але й для фінансового сектора країни в цілому.