СК «ГАРАНТ-АВТО» відшкодувала 330 тис. грн. за полісом КАСКО

Миколаївська філія страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО» днями здійснила виплату відшкодування у розмірі 330 тис. грн. за полісом КАСКО.

Структурний підрозділ страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО», яка надає послуги ризикового страхування в Миколаївському регіоні, на початку тижня здійснив виплату відшкодування у розмірі 330 тис. грн. за полісом КАСКО. Страхове відшкодування отримав клієнт компанії, власник вантажного автомобіля SCANIA G 420.

Страхова подія з автомобілем клієнта сталась на одній з трас Сумського регіону. В результаті виїзду автомобіля іншого учасника руху на зустрічну смугу, по якій рухався автомобіль клієнта, сталася ДТП. У наслідок аварії застрахований по КАСКО автомобіль Scania G 420 отримав значні пошкодження бічної частини кузова, бампера і капота. Після оцінки збитку, і врегулювання страхової справи, клієнту в обумовлені договором страхування терміни були відшкодовані витрати, які будуть потрібні для відновного ремонту автомобіля.

«Виконання взятих на себе перед клієнтом зобов’язань, за будь-яких обставин, для нашої компанії було і залишається головним пріоритетом діяльності, оскільки репутація компанії, як надійного страхового партнера, найдорожчий актив», зазначив Борис Онищенко, директор Миколаївської філії СК «ГАРАНТ -АВТО».