СК «ГАРАНТ-АВТО» в 1-му кварталі зібрала 49 476 тис. грн. страхових платежів

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО», яка працює на страховому ринку України вже більше 20 років, підвела підсумки страхової діяльності у 1-ому кварталі 2013 року. За результатами перших трьох місяців, страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» продемонструвала зростання надходження страхових премій на рівні 11,8%, в порівнянні з таким же періодом минулого року, зібравши 49 476 тис. грн. страхових платежів.

Зростання у відносних одиницях було зафіксовано практично за всіма видами, що формують основу страхового портфеля. Найбільший приріст, майже в 3 рази, в порівнянні з 1-им кварталом минулого року, відзначений за надходженнями страхових платежів по «зеленій карті». Зростання в 40% зафіксовано по страхуванню майна, на 20% збільшилися надходження платежів за добровільним особистим страхуванням і на 11% збільшився обсяг страхових премій по ОСАГО.

Детальну інформацію про страхову компанію «ГАРАНТ-АВТО», її діяльності, а також про страхові продукти для фізичних осіб і корпоративних клієнтів, можна дізнатися в найближчому відділенні страхової компанії.