СК СЕБ ЛАЙФ ЮКРЕЙН провела другий менеджерський семінар LIMRA

6-9 травня 2013 компанія зі страхування життя СЕБ ЛАЙФ ЮКРЕЙН провела другий семінар LIMRA (Management Skills Seminar, MSS) для менеджерів і директорів власної агентської мережі. Темою семінару стало поліпшень знань і навичок з відбору та навчання фінансових консультантів компанії.

«Ми продовжуємо впроваджувати і застосовувати в роботі принципи асоціації LIMRA, другий семінар, що пройшов, найкраще тому підтвердження. Попереду у нас заплановано проведення семінару від LIMRA для агентів компанії.

Як і минулого року, семінар включав насичену програму, в якій поєднувалися як теоретична, так і практична частини. У семінарі піднімалися питання лідерства, правильного відбору і подальшого утримання залучених для роботи агентів, правила проведення ефективних тренінгів в командах агентів менеджерами та директорами, а також обговорювалися питання управління продуктивністю команди.

Якісний розвиток агентської мережі — основоположне завдання для СЕБ ЛАЙФ ЮКРЕЙН. У цьому сенсі дотримання принципів LIMRA, які полягають в контролі постійної активності та продуктивності персоналу, що продає, допомагають нам у досягненні поставленої мети» — прокоментував Голова Правління Єрмек Кадирбаєв.