СК «Перша» виступила генеральним партнером фіналу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності водіїв

23 травня 2013 року на території спортивного комплексу «Чайка», що під Києвом, відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності водіїв. Захід проводився Асоціацією міжнародних автомобільних перевізників України (АсМАП) під патронатом міністерства інфраструктури.

В заході брали участь переможці регіональних етапів, усього 28 водіїв-міжнародників, справжніх професіоналів своєї справи.

Страхова компанія «Перша» виступила генеральним партнером заходу.

В рамках заходу силами «Першої» та із залученням студентів Транспортно-економічного коледжу був проведений флешмоб (флешмоб (від англ. flash mob flash — спалах; мить; mob — натовп; перекладається як «миттєвий натовп») — це заздалегідь спланована масова акція, в якій велика група людей з’являється в громадському місці, виконує заздалегідь обговорені дії), в якому взяли участь 150 дітей віком від 14 до 17 років. Студенти з великим натхненням брали участь у флешмобі, а потім і в цілій низці цікавих конкурсів, за перемогу в яких отримували не менш цікаві призи.

Конкурс професійної майстерності водіїв був впроваджений у підтримку Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху, проголошеного з 2011по 2020 роки Генеральної Асамблеєю ООН. АсМАП завжди приділяла значну увагу питанням безпеки дорожнього руху. З метою підвищення загальної безпеки дорожнього руху та зниження аварійності на транспорті, профілактики дорожньо-танспортних пригод і проводився цей конкурс. Такі заходи спонукають до підвищення рівня професійної майстерності, дають можливість виявити кращих за професією, а також популяризують професію водія-міжнародника.

Переможець конкурсу майстерності отримав від організаторів заходу головний приз – Автомобіль «Hyundai i30», срібний та бронзовий призери – скутери. Страхова компанія «Перша» подарувала кожному учаснику змагань набір інструменту водія, а переможці отримали у подарунок річні договори КАСКО на виборений транспорт.