Солар УА» по черговому проекту клієнта у Вінницькій області, згідно укладеного договору

У травні цього року між українським ризиковим страховиком, компанією «ГАРАНТ-АВТО» і компанією «Мартіфер Солар УА», яка є одним зі світових лідерів фотоелектричного ринку, було укладено угоду стратегічного партнерства. Нещодавно, відповідно до генерального договору, компанія «Мартіфер Солар УА» передала на страхування своєму партнеру ризики з будівництва нового об’єкту в Бершадському районі, у Вінницькій області.

Договір страхування будівництва нового об’єкту дозволяє клієнту страхової компанії отримати захист майнових інтересів клієнта, щодо об’єктів будівництва та монтажу, а також щодо майнових інтересів клієнта, пов’язаних з його відповідальністю перед третіми особами за шкоду, заподіяну третім особам внаслідок проведення будівельно-монтажних робіт.

Договір страхування покриває ризики пов’язані з морськими перевезеннями на суму 42,6 млн. грн., Будівельно-монтажні роботи застраховані на суму 91,9 млн.грн., відповідальність перед третіми особам застрахована на 31,3 млн.грн., а страховка від затримки введення об’єкта в експлуатацію, становить більше 31 млн.грн.

Нагадаємо, компанія «Мартіфер Солар УА» спеціалізується на 360 ° рішеннях «під ключ» в проектах підряду і постачання, включаючи розробку, фінансове консультування, проектне управління, виробництво, будівництво, експлуатацію та обслуговування фотоелектричних станцій.