АСК «Омега» виплатила по автострахуванню 180 тис. грн. за перші дні липня

АСК «Омега» здійснила виплати страхових відшкодувань за договорами автострахування на суму 180 тис. грн. за перші два дні липня поточного року.

Одну з великих виплат — 67 тис. грн. компанія здійснила за договором КАСКО автомобіля Toyota Camry. Дорожньо-транспортна пригода сталася у Київській області. Водій Toyota Camry рухався по трасі, коли зустрічний автомобіль, що порушив правила руху, виїхав на його смугу. Страхувальник АСК «Омега» вивернув кермо, щоб уникнути зіткнення, в результаті чого автомобіль злетів з дороги і вдарився в дерево. В результаті ДТП застраховане авто Toyota Camry отримала серйозні пошкодження задньої частини.

За попередній період- червень 2013року обсяг виплат компанії склав 1 млн. 433 тис. грн. За оперативною інформацією Управління планування та фінансового моніторингу за договорами КАСКО страхувальники АСК «Омега» отримали близько 628 тис. грн. Страхові відшкодування за «автоцивілкою» склали майже 285 тис. грн. За договорами ДМС розмір страхових відшкодувань у червні перевищив 420 тис. грн