ВІДЕНСЬКІ КАНІКУЛИ від Vienna Insurance Group для дітей працівників СК «ГЛОБУС» VIG

28.07.13 відльотом з Києва до Відня розпочались ВІДЕНСЬКІ КАНІКУЛИ від VIG для 12 дітей-переможців щорічного Конкурсу дитячого малюнку «Намалюй ким ти хочеш бути!» Працівників Страхової Компанії «ГЛОБУС» VIG.

Щороку Vienna Insurance Group реалізовує міжнародну соціальну Програму для дітей працівників Компаній VIG,- Конкурс малюнків, переможці якого отримують чудову можливість провести літні канікули в дитячому таборі в Австрії. Цього року в Конкурсі «Намалюй ким ти хочеш стати» приймали участь діти віком від 9 до 13 років, які перенесли на папір свої мрії про майбутнє. Серед найбільш популярних професій, про які мріють дітки можна виділити ветеринара, художника та астронавта. Хоча зустрічались і такі креативні діти, які в майбутньому бачать себе Папою чи принцесою.

Серед усіх учасників конкурсу було відібрано 500 найбільш талановитих дітей, які проведуть 2 незабутні тижні в одному з трьох міжнародних дитячих таборах відпочинку у Австрії (м. Відень, м. Ваґрайн та м. Зальцбург).

«Чудово, що ми маємо змогу познайомити молоде покоління з ідеєю «наведення транскордонних мостів». В нашій компанії ми працюємо на міжнародному та транснаціональному рівнях, а в дитячому таборі діти наших працівників матимуть чудову нагоду ознайомитись з даною концепцією та прийняти активну участь в її реалізації. Я переконаний, що відпочинок у таборі стане для дітей прекрасним досвідом міжкультурного спілкування та дозволить завести чимало друзів з різних країн», — зазначив Ініціатор та ідеолог Програми «KIDS CAMP`13»,- п.Гюнтер ГАЄР, Генеральний Директор Wiener Staedtische Versicherungsverein.

Дитячий табір відпочинку VIENNA INSURANCE GROUP «KIDS CAMP`13» надасть можливість школярам-переможцям Конкурсу весело, чудово відпочити, покращити мовні навички з англійської та німецької, збагатитись незабутніми враженнями подорожі та спілкування, відвідати чимало цікавих екскурсій, знайти багато нових вражень та друзів серед своїх одноліток з Центральної та Східної Європи, відчувши причетність до великої європейської сім`ї VIENNA INSURANCE GROUP.

«Бажаємо нашим юним талантам гарного відпочинку, позитивних європейських емоцій та повернення додому з яскравими та незабутніми враженнями, які надалі будуть надихати на успішні навчання та майбутнє», прокоментував подію Голова Правління СК «Глобус» VIG п. Володимир ГАНЧАК.