В мережі представництв СК «ГАРАНТ-АВТО» діють спеціальні ціни при замовленні поліса он-лайн

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» пропонує існуючим клієнтам, а також, тим, хто, тільки обирає страхового партнера, скористатися послугою замовлення полісу он-лайн і отримати спеціальні цінові умови при покупці поліса по одній з програм КАСКО або страхуванню майна.

Один з найбільших і найдосвідченіших страховиків на ринку ризикового страхування , компанія « ГАРАНТ- АВТО» , завершила період тестування функції «замовлення поліса страхування он-лайн» на регіональному рівні. З сьогоднішнього дня ця функція доступна будь-якому існуючому або потенційному клієнтові в будь-якому куточку України , де є доступ до мережі Інтернет.

Дана послуга дозволяє клієнту отримати кілька переваг. По-перше , клієнт , якщо є необхідність застрахувати автомобіль по одній з програм КАСКО, або ж застрахувати нерухомість, отримує можливість, не виходячи з дому і не здійснюючи зайвих телефонних дзвінків, отримати попередню вартість поліса. По-друге, скориставшись опцією «замовлення поліса он-лайн», клієнт отримує можливість придбати поліс за однією з програм КАСКО або страхування майна за спеціальною ціною. По-третє, через он-лайн форму клієнт може замовити поліс ОСЦПВ або «зелену карту». Зрозуміло, що поліса по цих видах страхування клієнт зможе придбати без будь-яких спеціальних пропозицій, оскільки заниження ціни на обов’язкові види страхування є порушенням законодавства.

Клієнту, якому необхідний поліс страхування, достатньо зайти на сайт і скористатися одним з калькуляторів з виду страхування, який зацікавив. Після цього, перейти за посиланням у вікні під отриманим розрахунком і заповнити необхідні поля форми он-лайн замовлення. Якщо ж у клієнта є особливі побажання щодо придбання поліса, додаткову інформацію можна вказати в полі «Повідомлення».