СК «ГАРАНТ-АВТО» відшкодувала майже 1,5 млн. грн. за полісом «Зелена карта»

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» в останню декаду серпня врегулювала страховий випадок і виплатила відшкодування за полісом «Зелена карта» у розмірі 1 428 тис. грн.

Український страховик, страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО», що працює на страховому ринку України вже понад 20 років, і входить до ТОП-10 страхових компаній за обсягами страхових премій за видом страхування «Зелена картка», в кінці серпня поточного року врегулювала страховий випадок за полісом «Зелена карта» і відшкодувала значну суму: 1428 тис. грн.

Страховий випадок стався в одному з регіонів Італії. Водій автомобіля RENALUT MASTER, цивільна відповідальність якого була застрахована в страховій компанії «ГАРАНТ-АВТО», під час руху не впорався з керуванням. В результаті дорожньо -транспортної пригоди, за участю транспортного засобу з України, були нанесені серйозні тілесні ушкодження пасажирці цього автомобіля. Згідно лімітам відповідальності для страховиків, які встановлені в Італії, український страховик, компанія «ГАРАНТ- АВТО», компенсувала постраждалій витрати на лікування в рамках договору страхування у строки, встановлені законом.

Нагадаємо, що поліс «Зелена карта», це обов’язковий вид страхування, який дозволяє застрахувати відповідальність власника транспортного засобу на випадок нанесення шкоди майну чи здоров’ю третіх осіб за межами України. Це дозволить власнику транспортного засобу уникнути витрат при відшкодуванні збитку потерпілим у ДТП третім особам.