СК «ПЕРША» ВЗЯЛА УЧАСТЬ XIV МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ АсМАП І IRU

5-6 вересня 2013 року в Ялті пройшла XIV Міжнародна конференція «Міжнародні автомобільні перевезення — проблеми, шляхи їх вирішення та перспективи розвитку», на якій розглядалися і обговорювалися найважливіші для міжнародних перевізників питання і проблеми. У тому числі, учасники конференції обговорили безліч нагальних питань, що стосуються як безпеки перевезень, так і потенційного поліпшення роботи та мінімізації простою на кордонах.

Також велику увагу було приділено питанням факторів, що впливають на безпеку руху і правильності дій, від яких залежать життя і здоров’я, як самого водія, так і тих, хто його оточує.

СК «Перша» взяла участь у конференції, як стратегічний партнер АсМАП. Одним з доповідачів від «Першої» була начальник відділу медичного врегулювання Ніна Самаріна, яка представила присутнім медичну програму страхування і результати роботи компанії в цьому напрямі. Доповідь Ніни Борисівни містила цілу низку факторів, що впливають на безпеку руху та ряд пропозицій щодо поліпшення ситуації, і викликала неабиякий інтерес у учасників конференції.