СК «ПЕРША» У ПОТОЧТОМУ РОЦІ ВИПЛАТИЛА МАЙЖЕ 1,3 МЛН ГРН ЗА ПРОГРАМАМИ ДМС ТА СТРАХУВАННЯ МЕДВИТРАТ

За результатами досліджень журналу «Insurance Top» СК «Перша» посіла 9 місце в ТОР50 на ринку добровільного страхування медичних витрат.

З початку поточного року компанія виплатила за договорами страхування ДМС 603,8 тис грн., і за договорами добровільного страхування медичних витрат 650,7 тис грн.

Загальна сума виплат за цими напрямками становить 1254,5 тис грн.

Страхова компанія «Перша» приділяє велику увагу медичному страхуванню. На щорічній конференції автоперевізників в Ялті начальник відділу медичного врегулювання Ніна Самаріна представила доповідь на тему: «Фактори, що впливають на безпеку руху». Головні акценти доповіді ставились на необхідності страхового захисту як для колективів перевізників, так і для членів їх сімей. Особливої уваги потребують періодичні, щозмінні передрейсові та післярейсові огляди водіїв, а також позачергові огляди, обумовлені необхідністю для безпеки руху. Були наведені яскраві приклади, що показували доцільність обов’язкового страхування кожного водія на випадок нещасної події, організації роботи водіїв у відповідності до діючого законодавства, режиму праці та відпочинку, а також вживання заходів, спрямованих на зниження напруженості праці і втомлюваності водіїв. Доповідь викликала чималий інтерес у всіх учасників конференції.