СК «Українська страхова група» застрахувала співробітників компанії «Данон Україна»

СК «Українська страхова група» застрахувала за програмою добровільного медичного страхування персонал загальновідомого лідера з виробництва молочних продуктів в Україні . Починаючи з вересня поточного року більше 1500 співробітників компанії «Данон Україна», а також члени їх сімей будуть перебувати під надійним страховим захистом СК «УСГ».

До базового страхового покриття за договором добровільного медичного страхування входить надання поліклінічної, стаціонарної, невідкладної медичної та стоматологічної допомоги, а також медикаментозне забезпечення. Крім того, програма медичного страхування для компанії «Данон Україна» включає ряд додаткових опцій: покриття критичних захворювань, вакцинацію, вітамінізацію, а також різні програми оздоровлення.

Піклуючись про якісний сервіс і комфорт застрахованих СК «Українська страхова група» збільшила штат лікарів-координаторів у власному цілодобовому Відділі сервісної та медичної служби. «Для клієнта в добровільному медичному страхуванні найважливішим аспектом є налагоджений асистанс. У наших лікарів-координаторів достатньо часу, для того, щоб приділити необхідну увагу кожному застрахованому, — каже Вікторія Михайлова, начальник управління медичного страхування СК «УСГ». — В нашій Компанії на кожного лікаря-координатора чітко прораховане навантаження — не більше 500 застрахованих осіб на одного фахівця. А якщо говорити про кваліфікацію лікарів-координаторів, то у нас працюють справжні професіонали, з досвідом роботи в медицині більше 5 років».

Важливу роль для зручності застрахованих відіграє розташування лікувальних закладів. Так, для компанії «Данон Україна» перелік лікувальних закладів був істотно розширений, і підбиралися вони з урахуванням місця проживання застрахованих співробітників, а також якості надання медичних послуг.