СК «Глобус» Vienna Insurance Group на XIII Міжнародному Ялтинському фінансовому форумі

17-21 вересня 2013 року в м. Ялта АР Крим відбувся XIII Міжнародний фінансовий форум, учасниками якого стали понад 300 представників страхового та інших фінансових ринків з 25 країн світу.

В ході Форуму було всебічно розглянуто поточний стан, тенденції та перспективи розвитку страхового та фінансового ринків України на фоні розвитку фінансових ринків світу.

Vienna Insurance Group, як Група, яка активно представлена на страховому ринку Центральної та Східної Європи, прийняла участь у Форумі в якості Національного партнера.

Представляючи Групу, СК «Глобус» VIG традиційно виступила організатором VIII Тенісного турніру Cтраховиків.

Від імені Vienna Insurance Group участь у роботі Форуму прийняв Кантрі-менеджер VIG в Україні пан Гері Маззоті, який виступив з вітальним словом на офіційному відкритті Форуму, наголосивши на важливості активної економічної присутності VIG на українському страховому ринку, як ринку зі значним потенціалом росту. Він підкреслив, що VIG визнала український ринок стратегічним для подальшого посилення та розширення своїх позицій.

Голова Правління СК «Глобус» VIG п. Володимир ГАНЧАК зазначив, що: «Ялтинський фінансовий форум — знакова подія на страховому ринку України, Центральної та Східної Європи, яка черговий раз підтверджує одну з аксіом успішного бізнесу на фінансовому ринку — бажання, можливість та вміння його учасників спілкуватись задля спільного пошуку рішень поточних проблем, що окремо стоять перед кожним його професійним учасником, та шляхів розвитку галузі, загалом».