СК «БРОКБІЗНЕС» стала страховим партнером Всеукраїнської акції «Автомобіль року 2014»

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» є страховим партнером Всеукраїнської акції «Автомобіль року 2014».

Значну долю страхового портфеля Страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» займає автомобільне страхування КАСКО та ОСЦПВНТЗ («автоцивілка»), і тому Компанія вирішила брати участь у головній події автомобільного життя країни, організатором якої з 2001 року виступає Медіагруппа «Автоцентр». В рамках акції спеціалісти страхової компанії зможуть розповісти зацікавленим автовласникам про переваги захисту їх майнових інтересів у Страховій компанії «БРОКБІЗНЕС».

На даний час продовжується прийом заявок на участь в акції. Як повідомляється в прес-релізі організаторів:

«Цього року конкурс обіцяє бути наймасштабнішим за всю історію і залучити безпрецедентну кількість автолюбителів, готових сказати своє вагоме слово у виборі Кращого автомобіля 2014 року.

Традиційно претендувати на участь в Акції може новий або оновлений автомобіль, що з’явився на українському ринку з 20 листопада 2012 до 20 листопада 2013 року.»

До початку голосування залишився один місяць, воно стартує 25 листопада 2013 року.

Організатор акції – Медіагрупа «Автоцентр» за участі ВГО «Клуб автомобільних журналістів України» (КАЖУ) та за підтримки Транспортної академії України (ТАУ), Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Імпортерів і Дилерів (ВААІД), Асоціації автовиробників України «УкрАвтопром» (УАП).