«ГАРАНТ-АВТО» збільшила обсяг страхових премій за 9 місяців 2013 року

Український страховик, який працює на ринку ризикового страхування України більше двох десятків років, підвів підсумки страхової діяльності за дев’ять місяців поточного року. Згідно з опублікованими даними, компанія продовжує демонструвати позитивні результати. У першу чергу це хороший знак для клієнтів, оскільки страхові резерви для виплат страхових відшкодувань формуються з поточних надходжень.

Так, за підсумками дев’ятимісячного періоду 2013 року страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» зібрала 183 904 358,70 грн. страхових премій. Цей результат можна вважати успіхом, оскільки, в порівнянні з таким же періодом минулого року, приріст склав 18,8 %.

Що стосується відшкодувань, то за звітний період за заявленими страховими випадками страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» відшкодувала клієнтам 77 278 751,41 грн. Найбільше відшкодувань за 9 місяців поточного року, від загальної суми виплачених клієнтам коштів, припадають на КАСКО, ОСЦПВ і добровільне особисте страхування. Демонстрація позитивної динаміки підтверджує стабільне положення і хорошу репутацію надійного страхового партнера.