СГ «ТАС» з партнером «Центр – Автокраїна» розпочинають акцію «За крок до мрії»

З 1 листопада 2013 р. по 31 січня 2014 р. СГ «ТАС» разом із партнером — іноземним підприємством «Центр – Автокраїна» (групою компаній «АІС») проводять акцію для клієнтів «За крок до мрії». Учасниками заходу є страхувальники фізичні та юридичні особи, які в період дії акції придбали будь-який поліс або договір страхування від страхової групи «ТАС».
Кожен учасник акції стає власником флаєра, який надає йому можливість отримати спеціальну пропозицію на придбання автомобіля від «Центр – Автокраїна». Також протягом всієї акції діє спеціальна пропозиція від страхової групи «ТАС» — власники флаєра отримують ексклюзивні умови на страхові програми КАСКО.
«Група Компаній «АІС», як і наша Компанія, має розгалужену регіональну мережу по всій Україні, тому такі акції, як «За крок до мрії» є взаємовигідним і перспективним для всіх її учасників, – наголосив заступник Голови правління СГ «ТАС» Павло Фурсевич. Ми розпочали співпрацю у жовтні 2011 року і за цей час досягли суттєвих успіхів у розширенні клієнтської бази та збільшення обсягів продажів страхових полісів в автосалонах», — додав Павло Фурсевич.