СГ «ТАС» виступила офіційним страховим партнером «Буймерівка-трофі 2013»

З 1 по 3 листопада цього року страхова група «ТАС» виступила офіційним страховим партнером спортивного національного змагання на позашляховиках «Буймерівка -трофі 2013», яке проходило в Охтирці (Сумська область) і було організовано Харківським «Офф-роад клубом».

СГ «ТАС» застрахувало всіх учасників змагання від нещасного випадку, всі водії проходили маршрути на серійних позашляхових автомобілях і спеціальних автомобілях підвищеної прохідності, квадроциклах. Незважаючи на дуже насичений календарний план позашляхових змагань, на старт вийшло 34 екіпажі, з дев’яти областей України та Російської Федерації.

Представники страхової групи «ТАС » відзначили спеціальними призами переможців у наступних номінаціях: «Рука допомоги», «За стійкість в бою», «Приз глядацьких симпатій».

«Спортивні заходи що поєднують в собі автоспорт та дозвілля на природі — є одними з найпопулярніших у світі та формують позитивний імідж регіону проведення, й країни в цілому, — прокоментував заступник Голови правління СГ «ТАС» Павло Фурсевич. Наша Компанія підтримує спортивні акції, так як це відповідає принципам соціальної відповідальності, якими керується страхова група «ТАС» у своїй діяльності. Крім того, підтримка спорту дозволяє Компанії продемонструвати свою націленість на лідерство та постійний успіх», — додав Павло Фурсевич.