Понад 880 тис грн лише за 3 автівки СГ «ТАС» відшкодувала клієнтам у жовтні

Страхова група «ТАС» у жовтні місяці відшкодувала клієнтам 886225 грн. лише за три автівки, дані транспортні засоби були застраховані за Договорами КАСКО.

406995,91 грн. було виплачено за автомобіль Toyota Land Cruiser, що був тотально знищений внаслідок лобового зіткнення у Тернопільській області.

297013 грн. страхова група «ТАС» відшкодувала власнику транспортного засобу Mercedes-Bens, що був пошкоджений під час дорожньо – транспортної пригоди у Полтаві.

182217,59 грн. склала виплата страхового відшкодування СГ «ТАС» за викрадений Toyota Land Cruiser в Одесі.

Загальна ж сума страхових виплат СГ «ТАС» за 9 місяців поточного року становить 129,4 млн. гривень, з них за Договорами КАСКО – 32,2 млн грн.

«100 тис грн ми відшкодовуємо нашим клієнтам кожної робочої години — прокоментував заступник Голови правління Компанії Олександр Тимошенко. Компанія постійно вдосконалює роботу служби врегулювання, на сьогоднішній день вже запроваджено концепцію нової моделі врегулювання за Договорами КАСКО при якій, справи зі страховим відшкодуванням до 7500 грн. гарантовано виплачуються за спрощеною системою до 5 робочих днів з дати отриманням заяви. У нас розширено набір сервісів для клієнтів: подача заяв безпосередньо на СТО-партнерах у великих містах України, автоматична розсилка СМС–повідомлень про статус справи. Також Страхувальник може зареєструвати страхову справу з КАСКО зателефонувавши до контакт-центру та контролювати подачу документів і статус виплати через сайт Компанії», — додав Олександр Тимошенко.

Нагадаємо, що за підсумками 2012 року Компанія стала лідером з виплат за договорами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності у рейтингу «Insurance ТОР», відшкодувавши своїм клієнтам 89,5 млн грн. А протягом восьми місяців поточного року страхова група «ТАС» впевнено утримує лідерські позиції з об’ємів із залучення страхових премій і здійснення виплат з ОСЦПВ.