ПРОВІДНА розпочинає благодійний проект «Поділись теплом»

СК «ПРОВІДНА» у грудні 2013 року розпочинає всеукраїнський благодійний проект «Поділись теплом». Кожна з 25 філій компанії бере під своє шефство один або кілька дитячих будинків, будинків-інтернатів або будинків малятка і організовує постійну підтримку.

Ідея допомоги дитячим будинкам не нова, в минулі роки компанія також підтримувала такі установи. Цього року в програмі беруть участь усі філії компанії. Також ПРОВІДНА вирішила залучити до проекту не тільки своїх працівників, але і клієнтів та всіх небайдужих людей. Кожен бажаючий може поділитися своїм теплом і принести іграшки, книжки, канцелярію або речі. Благодійні внески приймають усі 420 центрів продажу та обслуговування клієнтів СК «ПРОВІДНА» по всій Україні. Зібрана загальними зусиллями допомога буде передана дітям напередодні дня Святого Миколая.

«Ми почали цей проект, тому що СК «ПРОВІДНА» соціально відповідальна компанія і виконує свою місію зберігати та піклуватися про добробут кожного мешканця України. Ми не обмежимося тільки новорічними привітаннями, будемо підтримувати дітлахів і надалі. Планів багато і ми будемо раді всім, хто захоче приєднатися до цієї щирої ініціативи», прокоментував Владислав Новак, директор департаменту маркетингу СК «ПРОВІДНА».