ПРОВІДНА врегулювала в листопаді понад 300 справ зі страхування від нещасного випадку

У листопаді 2013 року СК «ПРОВІДНА» виплатила клієнтам понад 316 тис. грн, врегулювавши 310 страхових справ за договорами страхування від нещасного випадку.

Наприклад, страхувальник з міста Горлівка Донецької області під час роботи в гаражі отримав травму ноги: на неї впав автомобіль. Компанія виплатила потерпілому компенсацію в розмірі 20 тис. грн.

Ще один страховий випадок стався на трасі Дніпропетровськ-Запоріжжя. Застрахований заснув за кермом, у результаті автомобіль з’їхав з дороги і врізався в стовп. У водія переломи ребер та ключиці. Сума страхового відшкодування склала 12 тис. грн.

Страховим також визнаний випадок у Запоріжжі. Жінка впала зі стільця та травмувала ногу. Діагноз закритий перелом п’яткової кістки. ПРОВІДНА виплатила застрахованій 12 тис. грн компенсації.

Страхування від нещасного випадку це комплексний захист дітей або дорослих, який дозволяє застрахуватися від непередбачених ситуацій, наприклад травм, опіків, укусів тварин, випадкового отруєння, тощо. Розмір страхової суми може становити стандартно від 1 тис. до 100 тис. грн. Мінімальний страховий платіж 15 грн.

«Найчастіше оформляються договори на страхову суму 10 тис. грн. У середньому такий поліс коштує 67 гривень. Таким чином, якщо відбувається нещасний випадок, страхувальник отримує відшкодування, яке в десятки разів перевищує платіж за поліс, — пояснює Тарас Ревуцький, керівник Центру особистого страхування СК «ПРОВІДНА». — Наша компанія пропонує цілий комплекс договорів страхування від нещасного випадку — «Талісман». Клієнти можуть укласти договори як за стандартними програмами, так і підібрати індивідуальні умови страхування від нещасного випадку».