Олександр Плюснін призначений заступником голови правління СК «ПРОВІДНА»

Заступником голови правління СК «ПРОВІДНА» призначений Олександр Плюснін. На цій посаді він керуватиме блоком клієнтського сервісу компанії.

Діяльність блоку клієнтського сервісу повинна будуватися на принципах максимальної наближеності до потреб клієнтів і партнерів, але, разом з тим, з вигодою для компанії. Тому стратегічне завдання нового керівника оптимізувати цю систему.

«Робота буде проводитися у двох напрямках. Перший більш тісна взаємодія з партнерськими організаціями, з СТО. Наша мета зробити так, щоб клієнт при настанні страхового випадку спокійно віддавав свій автомобіль до сервісної служби та, не витрачаючи час на вирішення різних технічних або фінансових питань, просто отримував своє майно відремонтованим. Другий напрямок — аналіз та оптимізація грошових виплат: ми хочемо виплачувати стільки, скільки повинні, задовольняючи клієнта, але не переплачуючи», — розповідає Олександр Плюснін, заступник голови правління СК «ПРОВІДНА».

Олександр Плюснін працює в групі компаній «РОСГОССТРАХ» з 2004 року. Пройшов шлях професійного зростання з посади головного спеціаліста Кіровського обласного центру врегулювання збитків до заступника директора Кіровської філії з клієнтського сервісу компанії РОСГОССТРАХ. Отримав дві вищі освіти: технічну та фінансову, а також закінчив Стокгольмську школу економіки за програмою МВА.