Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» здійснила виплати страхових відшкодувань за договорами автострахування КАСКО у сумі 330427 грн.

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» здійснила виплати страхових відшкодувань за договорами автострахування КАСКО у сумі 330 427 грн.

23 грудня 2013 року Страховою компанією «БРОКБІЗНЕС» було здійснено виплату страхового відшкодування власнику автомобіля Range Rover в розмірі 205 927 грн. Подія сталась в м. Києві в липні 2013 року. Водій автомобіля не впорався з керуванням і з’їхав в кювет. В результаті ДТП автомобіль Range Rover отримав значні конструктивні пошкодження, що привели до фізичного знищення.

23 листопада 2013 року автомобіль Jaguar XF, застрахований в Страховій компанії «БРОКБІЗНЕС» за договором добровільного страхування наземних транспортних засобів (КАСКО), отримав пошкодження. Водій автомобіля, внаслідок перевищення безпечної швидкості, не впорався з керуванням автомобіля і виїхав на бордюр. А 24 грудня 2013 року Страховою компанією «БРОКБІЗНЕС» було здійснено виплату страхового відшкодування власнику автомобіля Jaguar XF в розмірі 124 500 грн.

Страховою компанією «БРОКБІЗНЕС» були прийняті усі заходи для здійснення виплати страхового відшкодування в найкоротші строки та на умовах передбачених чинним законодавством та Договором страхування.