СК «ГАРАНТ-АВТО» за три поліси КАСКО виплатила більше 800 тис. грн.

Одна з найбільших страхових компаній України, яка надає послуги ризикового страхування у всіх регіонах України, протягом тижня здійснила ряд великих виплат своїм клієнтам за полісами КАСКО. Так за кількома полісами добровільного страхування наземного транспорту було відшкодовано понад 800 тис. грн.

Першою великою виплатою в розмірі 376 тис. грн. стало відшкодування збитку клієнтові, власнику преміального кросовера Audi Q7. Автомобіль був пошкоджений в результаті ДТП, при зіткненні з автомобілем іншого учасника руху. Друга велика виплата була проведена клієнту за фактом угону застрахованого в компанії автомобіля Acura MDX. Факт викрадення, який зафіксували у Києві, був розглянутий експертами компанії і визнаний страховим випадком. За фактом врегулювання події страховою компанією, клієнт отримав відшкодування у розмірі 330 тис. грн. Ще одним страховим випадком, за яким також було виплачено відшкодування в розмірі 119 тис. грн. стало пошкодження автомобіля Mersedes- Benz E- класу. В результаті події, яка була зафіксована співробітниками страхової компанії в Кримському регіоні, автомобіль клієнта отримав значні пошкодження. Після оцінки вартості відновлювального ремонту клієнт в обумовлені договором строки отримав відшкодування в повному обсязі.

«З січня поточного року ми провели реорганізацію процесу врегулювання збитків з майнових, в т.ч. транспортних видів страхування, відмовившись від проміжної ланки з метою прискорення та спрощення процесів відшкоудвання. Компанія Євроасистанс, завдяки своїм інноваційним технологіям і клієнторієнтірованому підходу залишається нашим партнером за проектами особистого страхування та постпродажного сервісу, але вже не веде виплати відшкодувань за такими популярних серед наших клієнтів видами страхування як обов’язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів та добровільне страхування наземного транспорту», прокоментували зміни в Компанії.