ПРОВІДНА дарує автомобіль Ford Focus

Страхова компанія «ПРОВІДНА» розпочала всеукраїнську акцію «Авто від ПРОВІДНОЇ». Кожен клієнт, який оформить поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів («автоцивілка»), гарантовано отримує поповнення рахунка мобільного телефону від 10 до 500 гривен , а також бере участь у розіграші 600 цінних призів та головного призу — автомобіля Ford Focus. Акція діє з 1 лютого до 31 липня 2014 року.

В акції беруть участь клієнти СК «ПРОВІДНА», які купили поліс «автоцивілки» терміном дії та періодом використання транспортного засобу 1 рік.

«СК «ПРОВІДНА» пропонує якісні страхові продукти та своєчасно виплачує страхові відшкодування. Наша компанія вже багато років займає лідерські позиції на ринку «автоцивілки» як за сумою премій, так і за сумою виплат. Ми проводимо акцію «Авто від ПРОВІДНОЇ», щоб подякувати клієнтам за лояльність і вибір нашої компанії та запропонувати найголовніше — надійний страховий захист стабільної компанії», — говорить Євгеній Пахомов, Голова Правління СК «ПРОВІДНА».

У рамках акції клієнтам вручать 600 спеціальних призів: 50 телевізорів, 100 смартфонів, 200 відео-реєстраторів та 250 GPS-навігаторів. Розіграш головного призу автомобіля Ford Focus відбудеться 29 серпня 2014 року.

Акція проходить по всій Україні, оформити поліс «автоцивілки» можна в одному з 420 офісів продажів СК «ПРОВІДНА», в офісах партнерів та більш ніж у 2000 страхових агентів компанії.