СК «Перша» виплатила 1122222,00 грн з автострахування

З початку 2014 року Страхова компанія «Перша» виплатила 1122222,00 грн з автострахування. Велика частина цієї суми припадає на Автоцивілку — понад 840 тис грн. Решта грошей (282 тис грн) отримали Клієнти «Першої» за страховими випадками «КАСКО» і CMR.

Згідно зі статистичними даними, найбільше дорожньо -транспортних пригод реєструється в п’ятницю, а за кількістю постраждалих — у неділю. Згідно часового інтервалу, пік аварійності припадає на 12 годину дня. А найбільша кількість постраждалих учасників дорожньо -транспортних пригод припадає на шість годин вечора — це той час, коли на міських дорогах найбільше автомобілів. Великі конструктивні пошкодження автомобілів у нічний час доби трапляються рідше. Серед основних причин ДТП з потерпілими — перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування та порушення правил проїзду перехресть.
Експерти впевнено заявляють, що страхові випадки, що відбуваються в нічний час, частіше пов’язані із пошкодженням лакофарбового покриття автомобілів, припаркованих у дворах і на узбіччях. Це можуть бути як подряпини, так і більш серйозні пошкодження в результаті протиправних дій третіх осіб.