Генеральний директор Страхової компанії «ПЕРША» Наталія Безбах захистила кандидатську дисертацію

У ці дні Генеральний директор Страхової компанії «ПЕРША» Наталія Безбах, після кількох років підготовки в Національній Академії Державного Управління при Президентові України, захистила кандидатську дисертацію за темою: «Формування державно-приватних партнерських відносин у сфері страхових послуг в Україні».

У ході підготовки до захисту, Наталія Володимирівна написала і опублікувала близько двадцяти наукових праць, в яких розроблено концептуальні підходи до формування механізму державно-приватних партнерських відносин в Україні загалом та його впливу на економіку та інфраструктуру держави, зокрема , на страхову справу.
У дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління зокрема , оцінено процес формування та функціонування механізмів державно-приватного партнерства і запропонована модель розвитку сучасних механізмів в страховій справі, суть якої полягає в поєднанні політичних і соціально-економічних складових щодо вироблення стратегії державного управління, з одного боку, та субординації пріоритетних напрямів страхування економічної (інфраструктурної ) діяльності — з іншого.

Наталія Безбах — Генеральний директор Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ПЕРША» . Народилася у Вінниці. У 1994 році з відзнакою закінчила Вінницький державний політехнічний університет за спеціальністю «Обчислювальні машини , комплекси , системи та мережі» . Кваліфікація – інженер — системотехнік . В 2002 році — Національну академію внутрішніх справ України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» , в 2004 році — факультет Інституту післядипломної освіти Тернопільської академії народного господарства за спеціальністю «Фінанси». Живе і працює в Києві.