СК «ПЕРША» виступила генеральним партнером X Міжнародної Карпатської страхової конференції

В останню декаду лютого 2014 відбулася X Міжнародна Карпатська страхова конференція, генеральним партнером якої, в тому числі, виступила СК «ПЕРША». У конференції взяли участь 94 представника з 6 країн — Австрії, Грузії, Латвії, Польщі, Росії, України. За десять років Міжнародна Карпатська страхова конференція стала однією з важливих складових розвитку страхової справи в Україні, здобула повагу і авторитет серед професіоналів страхового ринку.

Конференція проходила у складний для України період — у розпал політичної та фінансової кризи, і в дні загибелі учасників Майдану, що неодноразово звучало з вуст виступаючих. При цьому особлива увага приділялася тому, що першочерговим обов’язком страхових компаній, як інституту соціального захисту, з нормалізації обстановки в країні є забезпечення їх фінансової надійності та своєчасне виконання зобов’язань перед клієнтами.

Одна з головних цілей Міжнародної Карпатської страхової конференції — консолідація діяльності страхових компаній, обмін кращим досвідом, презентація інновацій, а також розвиток продуктивних добропартнерських взаємин, аналіз розвитку міжнародного та національних страхових ринків, сьогодення і майбутнього страхування в Україні.

Цього року Конференція була представлена в новому форматі: дискусійні обговорення актуальних питань у формі панельних дискусій, в яких взяли участь визнані топ-менеджери страхових компаній, представники органів державної влади, відомі експерти та науковці.