Кращі співробітники СК «Еталон» відвідали Прагу

Страхова компанія «Еталон» підвела підсумки акції для співробітників підрозділів продажів компанії «Прага чекає на Еталон!», що була проведена в жовтні — грудні 2013 року. Переможці акції нагороджені поїздкою до міста Прага.

З 1 жовтня по 31 грудня 2013 року для співробітників Страхової компанії «Еталон» була проведена стимулююча акція «Прага чекає на Еталон!». За підсумками акції було визначено три підрозділи компанії, яким вдалося досягти кращих результатів за умовами акції. Керівники підрозділів, що перемогли, а це Управління страхування по Чернігівській та Донецькій областям, а також по АР Крим, були нагороджені туристичною поїздкою до столиці Чехії — чарівне місто Прага. Урочисте нагородження переможців акції було проведено 13 лютого, під час урочистого корпоративного вечора, присвяченого 20-річчю Страхової компанії «Еталон» та підведенню підсумків 2013 року. Поїздка ж відбулася з 26 лютого по 2 березня 2014 року.

Керівництво СК «Еталон» високо оцінило підсумки проведеної акції, спрямованої, в першу чергу, на збільшення частки немоторних ризиків у портфелі компанії. Багатьом регіональним підрозділам компанії вдалося досягти позитивної динаміки продажів стандартизованих продуктів з майнових видів страхування. Правлінням компанії прийнято рішення про систематичне проведення подібних стимулюючих та мотиваційних заходів.