Наталія Безбах — «Людина року 2013»

23 березня 2014 в Бізнес — центрі «Володимирський» на Подолі пройшла урочиста церемонія нагородження переможців. У номінації «Лідер страхового ринку 2013 року» найвищу нагороду заслужено отримала Генеральний директор СК «ПЕРША» Наталія Безбах.
Звання «Людина року 2013» Наталія Володимирівна Безбах отримала за грамотне управління, становлення і розвиток страхової компанії «ПЕРША» і за загальний внесок у розвиток страхового ринку України.

Наталія Безбах у страхуванні 18 років. Щасливий випадок привів у страхування Наталію Володимирівну ще студенткою 4 курсу, і відтоді вона ні на один день не зраджувала страхуванню і вважає себе щасливою людиною, бо займається улюбленою справою.

Страхову компанію «ПЕРША» Наталія Володимирівна очолила в 2008 році, на самому початку фінансової кризи. Але вміле керівництво, правильно підібрана команда професіоналів, рішучість і цілеспрямованість керівника вивели компанію в лідери рейтингів.

«Ця нагорода — спільна заслуга всього колективу Страхової компанії «ПЕРША». Ми йшли до неї 8 довгих років і не збираємося зупинятися на досягнутих результатах. І я , і мій колектив повні рішучості і далі розвивати нашу компанію, зміцнюючи її позиції на страховому ринку. А труднощі, без яких неможливі ніякі досягнення, тільки зміцнюють нас», — зазначила Наталія Безбах, вже тримаючи нагороду в руках. — «Сьогодні я дякую всім — батькам, вчителям, колегам — усім, хто навчив, допоміг і в підсумку дав право приймати нагороду на цій сцені».

Головна особливість визначення лауреатів програми Людина року — це система експертного опитування. В її основу закладено кілька принципів, які визначають цей процес як науково обґрунтований і легітимний.

За вісімнадцять років організації експертної роботи сталася серйозна еволюція в її кількісному і якісному складі. Число експертів зросло з 200 до 500.

Напередодні урочистої церемонії вручення премії члени Вищої Академічної Ради Програми шляхом таємного голосування визначають володарів титулу Людина року.

Вища Академічна Рада загальнонаціональної програми Людина року була створена в 1996 році. Вона формується з числа найбільш авторитетних і впливових державних і громадських діячів, а також провідних фахівців у конкретних професійних напрямках, компетентність, досвід та інтелектуальний потенціал яких сприяють найбільш об’єктивній оцінці ролі особистості в життєдіяльності нашої держави. Рішення